Distriktsmästerskapen i Halmstad 2009

Idag 31 januari 2009 blev en lång dag, men som alltid efter tävlingar och träningsläger är man så där nöjd och trött samtidigt.

7.40 gick tåget mot Halmstad, och 19.02 var det avgång för hemresan till Göteborg. Tiden därmellan hade vi en trevlig och lärorik dag i en sporthall i Halmstad, som jag nu glömt namnet på… typiskt mig.

Momi gick genom alla kata, vi tränade hela dagen och kring 16 tiden började tävlingarna. Det var klubbarna Falkenberg JK iaido och Halmstads jujustsuklubb Shoguns iaidosektion som tävlade mot varandra.

Johan i Falkenberg vann. Man ser att han är elev till Jörgen och Jesper, lite samma stuk på stilen… Falkenberg fortsätter alltså att producera vassa iaidokas. Om Johan håller motivationen uppe är han säkerligen medlem av svenska iaidolandslaget vad det lider.

Halmstadsiaidokas ska med dagens tävlingar framför allt bli varse om att det faktiskt är kul att tävla, och Peter som är deras ledare vill med detta få dem att vilja följa med till SM i Vällingby i mitten av maj.

Jörgen, Jesper och jag var domare tillsammans med Momi.

Tack alla inblandade för en finfin dag!