Svenska mästerskapen i jodo 2014

2014-03-15 16.38.54 Anna-Lena Olsson med Rickard von Haugwitz i mudanfinalen.

2014-03-04-23.24.58Årets medaljer. Design av Sida Yin.

Helgen 15-16 mars hölls årets SM i jodo samt läger i Falkenberg. Shobukan knep två medaljer. Anna-Lena Olsson tog guld i mudanklassen, Shobukan 2 bestående av Olof Fransson och Peter Hellberg tog lagbrons.

Tävlingsresultat Jodo SM 2014

MUDAN
Guld – Anna-Lena Olsson (Shobukan)
Silver – Fredrik Broman (Glimminge)
Brons – Patrik Almqvist (Glimminge) och Caroline Ovrén (LBK)

DAN
Guld – Sida Yin (FSKA)
Silver – Jesper Waldestål (FJK)
Brons – Peter Hellberg (FSKA) och Christian Strandberg (FSKA)

LAG
Guld – FSKA
Silver – FJK
Brons – Shobukan 2 och Glimminge
FIGHTING SPIRIT
Caroline Ovrén (LBK)

2014-03-15 17.16.28

Tack
Stort tack till Takao Momiyama sensei, Istvan Gubás sensei och Rolf Radakovits sensei. Mycket tack till vår medarrangör Falkenbergs budoklubb och särskilt till Caiza Wranning för ovärderlig arbetsinsats.Tack även till Sida Yin som lotsat oss genom arrangörsskapet och ordnat med formalia. Det har varit både roligt och lärorikt att arrangera årets SM och utan hjälp från mer erfarna budokas hade det inte blivit ett så lyckat arrangemang som det blev. Sist men inte minst, tack alla ni som kom till Falkenberg och tränade och tävlade!